Think like a champion an informal education in business and life - Trump Donald, 1946-; McIver, Meredith; Kiyosaki, Robert T., 1947 (New York Vanguard Press, 2009)
Himpunan esei dan pemikiran Donald Trump mengenai strategi perniagaan, kejayaan peribadi, dan falsafah hidup yang dikumpul daripada blog dan penulisannya.
Includes index.