Ru kou ji rong xian tian zhou = Easy, creamy porridge - MPH (Petaling Jaya : MPH Group Pub., 2012)
Sebuah panduan masakan yang menyediakan teknik dan tips untuk menghasilkan bubur yang berkrim dan enak, merangkumi pemilihan bahan dan kaedah memasak yang betul.
Parallel Chinese and English text
Keywords: Porridge; Congee