The new map energy, climate, and the clash of nations - DANIEL YERGIN (New York Penguin Press, 2020)
Daniel Yergin mendedahkan bagaimana revolusi tenaga dan perubahan iklim sedang mengubah peta geopolitik dunia, mencetuskan persaingan baharu antara kuasa besar seperti AS, China, dan Rusia.