Peneraju warisan gemilang koleksi ucapan Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. ([Kuala Lumpur] Institut Tadbiran Awam Negara dan Persatuan Perkhidmatan Tadbir dan Diplomatik, 2003)
Socioeconomic, political, and educational issues in Malaysia; collection of speeches.
Includes index.