Berani gagal daripada KSE kepada KBE (Petaling Jaya Hardknocks Factory, 2001)
"1500 tahun lalu, kita fikir bahawa bumi adalah merupakan pusat cakerawala. 500 tahun lalu, kita fikir bumi ini rata. Hari ini kita mulai berfikir bahawa kita bukannya sendirian. Esok... kita tidak tahu apa yang hendak difikirkan "
"Dalam ekonomi baru, kita tidak lagi memperkatakan tentang golongan 'yang berada' dan 'tidak berada' tetapi tentang golongan 'yang tahu' dan 'tidak tahu'."
Keywords: Ability; Knowledge management; Saving and investment