Teori pertumbuhan dan pembangunan ekonomi (Bangi Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2000)
Economic development in Malaysia.
Kajian ekonomi pembangunan / Ab. Razak Dan --Teori pertumbuhan / Rahmah Ismail -- Teori pembangunan ekonomi / Nor Aini Hj. Idris -- Faktor pertumbuhan ekonomi / Rahmah Ismail -- Kemajuan teknologi dan pembangunan / Rahmah Ismail -- Pendekatan pembiaya an untuk pembangunan / Mohd. Zainudin Saleh -- Pembiayaan pembangunan dan pertumbuhan / Mohd. Zainudin Saleh -- Sektor perkhidmatan dan pembangunan / Nor Aini Hj. Idris -- Sektor perindustrian dan pembangunan / Norlaila Abu Bakar -- Sektor pertanian dan pembangunan / Mohd. Nasir Saukani -- Teori pembangunan reruang / Hasnah Ali.
Includes bibliographical references (p. [287]-294) and index.
Keywords: Economic development; Malaysia -- Economic policy