Pembangunan wilayah dan alam sekitar cabaran dalam merealisasikan Rancangan Malaysia Kesembilan (Sintok Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2008)
Economic development and human environment in Malaysia; collection of articles.
Includes bibliographical references.