The angels weep (London Pan, 1998)
Om racestriden og de hvides brutale undertrykkelse af den sorte befolkning omkring Rhodesias oprettelse i 1890'erne samt i frihedskampen i 1970'erne.
3. del af: A Falcon flyes. Seriens indhold se denne.